Regina Nöjesguide

Hög tid att tänka på julbelysning – både ute och inne

by on Nov.07, 2023, under Tips

När sommaren lider mot sitt slut och höstmörkret infinner sig, betyder det att nu är tiden för utomhusbelysning snart här. Efter hand som dagarna blir kortare börjar vi plocka fram den ena ljusslingan efter den andra. Passa på att se över om det är någon som behöver bytas ut innan du sätter upp dem så slipper du göra arbetet två gånger.

Lampor och ljusslingor för alla smaker

Oavsett om du älskar kulörta färger eller om din smak är mer stilren finns det något för dig. Du kanske har en stor trädgård full av färgglada ljusslingor eller en lykta vid dörren. När du plockar fram och sätter upp dem kan det vara en god idé att dubbelkolla att de fungerar som de ska.

Även inomhus plockar vi gärna fram extra ljus till jul. Först ut kommer ofta adventsljusstakar och julstjärnor. Därefter följer andra typer av belysning och dekorationer. Kanske är det dags att uppdatera delar av den belysningen med? Lampor som inte fungerar eller helt byta ut vissa saker. Ibland slår inspirationen till och du vill göra om helt i ditt hem. Passa även på att se efter så att du har timrar och förlängningssladdar hemma.